Ajutor umanitar pentru Eugenia Ciota - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ajutor umanitar pentru Eugenia Ciota

[2009-01-03]
In localitatea in care locuiesc (Ocna Mures, Jud. Alba) intr-o familie ortodoxa se petrece ceva neobisnuit. De aceea vreau sa prezint cazul si daca se poate prin intermediul internetului sa gasim o solutie, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Nu cunosc foarte multe amanunte in legatura cu cazul, fiindca ceea ce va scriu sunt relatari ale fratilor din comunitate, eu personal nu am stat de vorba cu persoana in cauza. Cum va spuneam in localitatea Ocna Mures cart. Uioara de Sus locuieste o familie ortodoxa care printr-o intamplare a cunoscut intr-un spital o tanara, Eugenia Ciota, care a suferit mai multe interventii chirurgicale la coloana vertebrala in urma carora starea ei s-a agravat si ceea ce e mai grav a ramas cu o pareza care avanseaza treptat si cu repeziciune (in doua saptamani a avansat pareza cam 10 cm de la talie in sus). Aceasta fata provine dintr-o familie dezbinata care a parasit-o in spital si care nu s-a interesat de ea decat sa vina odata acasa sa mearga sa caute serviciu si sa aduca bani acasa ignorand starea ei de sanatate. Familia din Uioara de Sus si-a facut mila de ea si au luat-o la dansii acasa, au ingrijit de fata cam de trei luni si s-au dus cu ea pe la medici sperand sa o ajute cu ceva…

Va atasez foile de iesire din spital pentru cine vrea sa se informeze cu privire la starea ei de sanatate. Ceea ce vreau sa subliniez :daca se poate , daca exista persoane calificate care vor citi cest mesaj sa incerce sa ajute aceasta fiinta care nu are deocamdata sperante de mai bine.

Domnul sa va indrume cu privire la demersurile care ar trebui urmate astfel incat sa putem ajuta aceasta tanara.

Noutati, Decembrie 2008

Am fost personal la fata locului , adica la persoana de care v-am vorbit, tanara de 25 de ani, am inregistrat-o audio si video. Eu zic ,ca ar trebui prin intermediul dumneavoastra si Intercerului sa incercam sa gasim o solutie, pentru ca aici cei 2-3 medici care au consultat-o nu-i dau sanse,poate si pentru faptul ca nu e decat o fata modesta cu un venit financiar asigurat de stat insa destul de mic…Poate medicii nostri din Loma Linda si-ar putea da ajutorul,poate o persoana cu posibilitati financiare e dispusa sa suporte o cheltuiala cu privire la o interventie costisitoare…
Domnul sa va intelepteasca si sa va puna pe inima situatia Eugeniei , ca impreuna sa gasim modalitatea de a ajuta.

Documente medicale si interviuri:

http://intercer.info/download/Eugenia_Ciota1.jpg
http://intercer.info/download/Eugenia_Ciota2.jpg
http://intercer.info/download/Eugenia_Ciota3.jpg
http://intercer.info/download/Eugenia_Ciota4.jpg
http://intercer.info/download/Eugenia_Ciota5.jpg
http://intercer.info/download/Eugenia_Ciota.rm

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 6300, Ultimul acces: 2024-03-28 00:17:23