Capela celui mai mare Centru de Servicii Sociale din Transilvania a fost inaugurata - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Capela celui mai mare Centru de Servicii Sociale din Transilvania a fost inaugurată

[2019-10-21]
de Mihail Mere-Albe

Capela Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” din Românași cu hramurile „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare” a fost inaugurată duminică.
Slujba de sfințire a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului și de Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului.
Inaugurarea paraclisului a fost urmată de Sfânta Liturghie oficiată de cei doi ierarhi.
La finalul slujbei, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Preasfințitul Părinte Petroniu i-a oferit Crucea Patriarhală Pr. paroh Gheorghe Gherman, iar Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a oferit Pr. coslujitor Gabriel-Viorel Gârdan, Crucea Transilvană, pentru activitatea administrativ-gospodărească, dar și pastoral misionară, informează Mitropolia Clujului.
Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” din Românași a fost construit în perioada 2000-2015 iar capela centrului a fost edificată între 2000-2019.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 471, Ultimul acces: 2024-04-04 04:06:55