Darul din suflet al unui profesor de Religie din Rovinari pentru elevii sai - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Darul din suflet al unui profesor de Religie din Rovinari pentru elevii săi

[2019-08-20]
de Iulian Dumitrașcu

Un profesor de Religie din Rovinari le-a făcut un dar din suflet elevilor săi: o tabără de patru zile în stațiunea Călimănești.
Profesorul de Religie Adrian Popescu a făcut demersuri pentru achiziționarea integrală a acestei deplasări la care iau parte 20 de elevi de la Școala gimnazială nr. 3 Rovinari cu rezultate școlare foarte bune și 7 copii de la centrul de plasament din localitate.
Suma necesară, de 5.000 de lei, a fost strânsă cu ajutorul primarului din localitate, a directorului unei firme din localitate cu care este prieten din copilărie, dar și a unei prietene care lucrează în Anglia și i-a trimis suma de 500 de lire sterline.
Rețeta succesului
Dascălul a declarat pentru Impact In Gorj că la orice proiect te trec „emoții și gânduri” cum că nu vei reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus.
El relatează care este rețeta succesului lui, mai ales că acesta este cel de-al doilea an când reușește implementarea acesui proiect.
„De rugăciunea și sinceritatea ai nevoie pentru a-i cere lui Dumnezeu ajutorul atunci când simți că doar prin puterile tale nu poți continua. Ajutorul lui nu întârzie și îți răspunde”.
Potrivit profesorului de Religie, elevii participanți „nu sunt cu probleme financiare dar nici cu o situație foarte bună”.
„Provin din familii modeste, dar au rezultate foarte bune la învățătură”, a precizat Adrian Popescu.
Cazare la mănăstire
Tabăra a început în 19 august, iar copiii sunt cazați la căsuțele de vacanța de la Mănăstirea Turnu.
În cele patru zile ei vor desfășura mai multe activități de recreative, de creație, de dezvoltare personală și vor vizita mai multe mănăstiri și obiective culturale din zonă.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 514, Ultimul acces: 2024-04-14 12:43:50