Intrunirea “Pasi in implementarea proiectului catehetic Hristos impartasit copiilor la nivelul parohiei” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Întrunirea “Pași în implementarea proiectului catehetic Hristos împărtășit copiilor la nivelul parohiei”

[2009-01-15]
 “Pași în implementarea proiectului catehetic Hristos împărtășit copiilor la nivelul parohiei” a fost tema întrunirii de astăzi, 15 ianuarie 2009, a reprezentanților protopopiatelor din Arhiepiscopia Bucureștilor. Evenimentul a avut loc la sediul Protoieriei III Capitală, ședința fiind prezidată de pr. inspector patriarhal Constantin Naclad, coordonatorul acestui proiect.

La întâlnirea de astăzi a fost prezentat site-ul Internet www.hristosimpartasitcopiilor.com și materialele didactice necesare pentru orele catehetice adresate copiilor.

În perioada următoare, în fiecare protopopiat al Arhiepiscopiei Bucureștilor vor fi organizate conferințe având ca temă implementarea proiectului catehetic Hristos împărtășit copiilor la nivelul parohiei. De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, la toate parohiile bucureștene se vor constitui grupuri catehetice pentru copii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1441, Ultimul acces: 2024-04-29 20:34:30