Adresa lui Dumnezeu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Adresa lui Dumnezeu

[2008-12-15]
Dumnezeu are adresa si cutie postala proprie catre care mii de persoane din intreaga lume trimit anual scrisori rugandu-l sa-i sprijine in rezolvarea unor problemele materiale sau de natura spirituala, relateaza telegraph.co.uk. In mod normal, atunci cand oamenii au ceva sa-i comunice lui Dumnezeu o fac prin intermediul rugaciunii. Se pare insa ca exista o adresa la care credinciosii ii pot trimite scrisori Celui de Sus.

"Lui Dumnezeu, Ierusalim", este tot ce trebuie sa mentioneze expeditorul pe plicul sau. Iar postasul, fortat de legile in vigoare, are obliga­tia sa expedie­ze o astfel de scrisoare catre Orasul Sfant. La randul lor, lucratorii postali din Israel sorteaza corespondenta lui Dumnezeu, desfac plicurile, continutul fiind ulterior introdus in crapaturile din Zidul Plangerii, considerat locul cel mai "sfant" al Ierusa­limului. Cunoscut si ca Zidul de Vest, celebrul sit este considerat ultima ramasita din Templul lui Solomon, la care se inchina anual milioane de credinciosi din intreaga lume.Aceasta inedita operatiune revine angajatilor departamen­tului "Scrisori cu destinatar necunoscut". Seful departamentului cu pricina, Avi Yaniv, se considera "omul lui Dumnezeu pe Pamant". "Primim zilnic scrisori adresate lui Dumnezeu si, pentru ca nu exista nicio adresa mentionata pe plic, le depunem in crapaturile de la Zidul Plangerii", relateaza el. Avi Yaniv mai spune ca, in afara lui Dumnezeu, scrisori asemanatoare primesc zilnic Iisus Hristos, Fecioara Maria si Regele David, dar, conform unui ordin al Rabinului-Sef, numai cele adresate Domnului sunt duse la Zidul Plangerii.Yavin povesteste ca, odata intrata in posesia biroului "Scrisori cu destinatar necunoscut", corepondenta Tatalui Ceresc este depozitata in cutii speciale pe care scrie cu litere de-o schioapa "Catre Dumnezeu". Expeditorii unor astfel de scrisori au, de obicei, un lucru in comun: doresc ceva de la Cel de Sus. Un barbat a trimis, la un moment dat, la Zidul Plangerii, un bilet de loterie in speranta ca Dumne­zeu ii va furniza numerele cast­i­gatoare, iar o tanara din Rusia il implora s-o ajute sa devina actrita la Hollywood."Ii cer Domnului cele mai diverse si mai trasnite lucruri. Dar luna trecuta am gasit o scrisoare de la o persoana care nu pretindea absolut nimic. Dimpotriva, ii multumea Celui de Sus pentru tot ce avea: sotie, slujba, casa", a completat Avi Yaniv.

Camelia CIOBANU

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 889, Ultimul acces: 2024-05-15 09:29:56